Κωδικός:
1-075-006

Gel με Οξέα Φρούτων 30ml

Φρεσκάρισμα, ενυδάτωση, αναζωογόνηση

  • €14,00
Άμεση Παραλαβή. Παράδοση σε 1-3 ημέρες.

Φρεσκάρει, ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα, επαναφέροντας τη λάμψη του υγιούς δέρματος. Παράλληλα διεγείρει τις αναγεννητικές διεργασίες του δέρματος, απαλύνει τις μικροατέλειες και τις δυσχρωμίες και χαρίζει φωτεινότητα και στιλπνότητα.

Κατάλληλο για την περιποίηση προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ και χεριών. Συνιστάται κυρίως για δέρματα πορώδη, λιπαρά, τραχιά και «χοντρά», «απεριποίητα», με υπολειμματικές ουλές ή σημάδια από ακμή, άτονα, με κηλίδες και ενδείξεις φωτογήρανσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλους τύπους δερμάτων.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

To γλυκολικό οξύ αναζωογονεί, φρεσκάρει, προκαλεί ελεγχόμενη απολέπιση και έχει ήπια λευκαντική δράση.
O χυμός από φύλλα αλόης και η πανθενόλη ενυδατώνουν και προστατεύουν από ερεθισμούς, ενώ η αλλαντοΐνη και το γλυκεριτινικό οξύ προσφέρουν επιπλέον καταπραϋντική δράση.
Οι βιταμίνες Α & Ε και το εκχύλισμα από φύλλα Centella asiatica έχουν αντιοξειδωτική δράση και ενισχύουν την αναγεννητική δράση του προϊόντος.

Πλήρης λίστα συστατικών:
Aqua, Propylene Glycol, Glycolic Acid, Panthenol, Alcohol Denat, Sorbitol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, PEG-35 Castor Oil, Glycerin, Butylene Glycol, Polysorbate 20, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Centella Asiatica Leaf Extract, Retinyl Palmitate, Urea, Glycyrrhetinic Acid, Methylparaben, Propylparaben, Sodium Methylparaben, Parfum, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamaldehyde.  

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Εφαρμόστε το σε φρεσκοπλυμένο δέρμα στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ με απαλές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί. Μην το ξεπλένετε. Αφήστε να περάσουν τουλάχιστον 30 λεπτά από την εφαρμογή και συνεχίστε την περιποίηση - ιδίως εάν έχετε ξηρή επιδερμίδα - με κάποια κρέμα ενυδάτωσης ή αντιγήρανσης.

Συνήθως αρκούν δύο ως τρεις εφαρμογές την εβδομάδα. Αν το δέρμα είναι πολύ “χοντρό”, λεκιασμένο και φωτογηρασμένο, μπορείτε να το χρησιμοποιείστε έως και καθημερινά για μερικές εβδομάδες ή/και να το συνδυάσετε με άλλα εξειδικευμένα προϊόντα όπως είναι ο «Ορός Βιταμίνης C» ή η «Πολυδραστική Κρέμα Αντιγήρανσης».

Αν επιλέξετε την ολοκληρωμένη περιποίηση, τότε εφαρμόστε πρώτα τον «Ορό Βιταμίνης C»,  10 λεπτά μετά το «Gel με Οξέα Φρούτων» και 1 ώρα αργότερα την «Πολυδραστική Κρέμα Αντιγήρανσης».

Σε περιπτώσεις εφαρμογής του «Gel με Οξέα Φρούτων» στα χέρια συνιστάται να κάνετε χρήση και της «Αντιγηραντικής Κρέμας Χεριών», 30 λεπτά μετά την εφαρμογή του Gel.

Για εξωτερική χρήση μόνο.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Εάν συμβεί, ξεπλύνετε καλά για πολύ ώρα με άφθονο κρύο νερό.

Τα καλλυντικά που περιέχουν οξέα φρούτων ενδέχεται να προκαλέσουν ολιγόλεπτο τσούξιμο και ελαφρά διέγερση λόγω του χαμηλού pH του προϊόντος.

Στα πολύ λεπτά και ευαίσθητα δέρματα συνιστούμε να προηγηθεί προκαταρκτική δοκιμή σε μικρή επιφάνεια και το προϊόν να χρησιμοποιείται μία ως δύο φορές την εβδομάδα.

Σε περίπτωση εκδήλωσης ανεπιθύμητου συμπτώματος μετά την εφαρμογή του «Gel με Οξέα Φρούτων», όπως έντονο τσούξιμο που διαρκεί πολύ και μπορεί να συνοδεύεται από κοκκινίλες, κνησμό ή ερεθισμό, διακόψτε τη χρήση του και χρησιμοποιείστε άμεσα κάποιο προϊόν με καλμαριστική δράση, όπως η «Κρέμα για Ευαίσθητα Δέρματα» ή η «Καταπραϋντική Μάσκα» για μερικές μέρες μέχρι να υποχωρήσει ο ερεθισμός.

Την περίοδο που χρησιμοποιείτε προϊόντα με οξέα φρούτων πρέπει να χρησιμοποιείτε αντηλιακά προϊόντα για υψηλή προστασία κατά τη διάρκεια της ημέρας. Από το Μάιο ως και το Σεπτέμβριο περιορίστε τη χρήση του «Gel με Οξέα Φρούτων» έως δύο φορές την εβδομάδα ή σταματήστε την εντελώς εάν εκτίθεστε πολύ στον ήλιο.